Vitality masszázs

A Vitality masszázs a testet, a lelket és a szellemet magába foglaló masszázs, ami nem csak ellazítja a testet és javítja az izomtónust, hanem segíti a vénás vér áramlását is. Pezsdíti a nyirokáramlást, növeli a hemoglobinszintet, hatására rugalmasabbá válik az érfal,  nyúlnak az ízületek kötőszöveti elemei. A masszázs hat az energiaközpontokra,  csakrákra is. Lelki vonatkozásban megszünteti a feszültséget, és szorongást és abban is segít, hogy jobban tudatosuljon bennünk testünk egésze. Jó közérzetet és örömérzést teremt, ugyanakkor rengeteg energiát szabadít fel, megváltoztathatja a testtartást, az arckifejezést.

Vitality masszázs Voltig Tamással

A Vitality masszázs olyan, mintha 6 különböző masszázst végeznénk, frissítő, kondicionáló, energetikai, meridián, nyirok, méregtelenítő masszázst.

Vitality masszázs Voltig Tamással

Ez a masszázs technika nagyon jól alkalmazható a cellulit eltüntetésére is, viszont ez esetben kérem, jelezd előre ilyen irányú szándékodat, hogy  fel tudjak készülni a kezelésre mert ebben az esetben vivő anyagot is használok az érintett területen.

Ezt a masszázs típust lehet test zsír csökkentésére is használni de ehhez egyéni egyeztetés szükséges.

A MASSZÁZS MENETE:

A masszázs hozott, lehetőleg hosszú szárú és hosszú ujjú pamut, vékony, sima ruhában történik.

Időtartama kb. 1,5 – 2 óra.

Először hason fekve, a talp, láb, fenék, hát, lapocka, váll, nyak, végül a fej átmasszírozása, majd hanyatt fekvésben a lábfej, láb, has, mellkas, kezek, kar, váll után arcmasszázzsal végződik.

Technikája folyamatos felfele toló, simító mozdulatokból áll.

TOVÁBBI ELŐNYEI:

• Nem lesz krémes, olajos a bőre vagy ruhája! A masszázshoz ugyanis nem használok krémet, olajat, így nem kell tartania semmiféle bőrirritációtól vagy kimoshatatlan folttól a ruháján.
• Nem kell levetkőznie! A Vitality masszás ugyanis pamutruhában történik, ezért nem kell esetleges gátlásaival megküzdenie.
• Nem kell kimozdulnia otthonról! Hiszen a Vitality-hoz nincs szükség semmilyen speciális eszközre, mint pl. masszázságy stb. A kezelés talajon történik, egy polifoam szivacson vagy pléden, ezért ha nem akarja, nem kell kitennie a lábát a megszokott környezetből és pl. tovább stresszelnie magát egy közlekedési dugóban, hogy nem ér oda a megbeszélt időben.

A masszázs ára kiszállással: 18.000 Ft

 Ellenjavallat megegyezik a hagyományos masszázs ellenjavallataival.

[button link=”https://voltig.hu/idopontfoglalas/” type=”big” newwindow=”yes”] Online időpont foglalás[/button]