Voltig Med

A Voltig MED Kft. közös vállalkozást Voltig Tamás és Voltig Judit hozta létre 2016-ban, miután már évek óta egyéni szívügyeink közé számított, hogy segítsünk az embereknek jobb közérzetük kialakításában.

Voltig Tamás

Voltig Tamás vagyok Gyógymasszőr-, Kinesio Tape Terapeuta és a Voltig MED Kft. tulajdonosa.

Misszióm, hogy a masszőrök megbecsülése és általános helyzete javuljon országunkban.

0
Megvásárolható termék

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

0
Like

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

0
Elégedetlen ügyfél

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Bikfalvi Mónika
D.Bikfalvi Móni
pagonymedia
weblapkészítő

Weblapkészítőként rengeteget kell ülnöm a számítógép előtt. Alig várom a heti alkalmat, amikor Tamás kimasszírozza a hátamból és a nyakamból a sok ülés és persze a stressz okozta csomókat. Nagyon jól esnek a kezelései.

Makkai Ádám
Proff. Makkai Ádám
Kossuth díjas költő, nyelvész, műfordító

“Mintha röntgen lámpások volnának az ujjbegyeiben, Tamás mindig megtalálja ha valami uj begörcsösödés keletkezett valahol”

Varga Livius
Varga Livius
Quimby
Zenész

Gyógyító ujjaid vannak, az biztos

Szabó Jucus
Szabó Jucus

Tamás nagyon sokat segített, mikor a nyakam a kisebb gyerkőcöm folyamatos büfiztetése miatt beállt. Profi módon kezelte a problémámat. Pontosan elmondta, hogy mi fog történni, mit várhatok, és mennyi idő szükséges a javuláshoz. És külön segítség volt, hogy el tudott jönni hozzám a gyerkőc miatt.

Köszönöm még egyszer!

Fanni
1 hete készülök hogy írjak és nagyon nagyon megköszönjem hogy annyira sok energiam van, alvas mellett … nagyon boldoggá tesz. Így 2 hete kitűztem célnak egy augusztus közepén tartandó triathlon versenyt. Fogyok is és jól kajalok és nem bánt a feta, sem a túró. Eszem az olajat is neg az anya tejet.. minden segít.
Köszönöm Judit a segítséget és az energiát 🙂
Masszőreink
IMAG2379-168x300
Méhes László
Gyógy-, Sport Masszőr és Kinesio Tape Terapeuta

4 éve dolgozom gyógymasszőrként. Azért szeretek masszírozni, mert nagyon jó érzés, hogy a kezelések után megkönnyebbült és hálás emberekkel van dolgom.
2 éve dolgozom a Voltig MED színeiben irodai masszázsokat végzek és lakossági házhoz járó gyógymasszőrként is segítek a „hirtelen” előbukkanó problémákon.
Beszélt nyelvek : Angol, Magyar

18447893_10212184330300027_1494733671_n
P.Zakariás Bruno
Sport-, és Wellness Masszőr

6 éve foglalkozom aktívan masszázzsal, számos fővárosi elit szálloda masszőre voltam ez idő alatt.

Állandó megbizatásom az, hogy a Random Röplapda Kupa hivatalos Sport Masszőre vagyok. A lazító relaxáló masszázsok végzésében vagyok a legjobb, ez a specialitásom. Masszázsom közben jelentős figyelmet fordítok a letapadt és merev izomok fellazítására, ezért minden vendégem könnyebbnek érzi magát a kezelések után.

Beszélt nyelvek: Angol, Francia, Magyar

tomi2
Voltig Tamás
Gyógymasszőr, Kinesio Tape terapeuta

Voltig Tamás vagyok Gyógymasszőr-, Kinesio Tape Terapeuta, FDM terapeuta

Misszióm, hogy a masszőrök megbecsülése és általános helyzete javuljon országunkban.

Gasparovszky Márta gyógytornász
Gasparovszky Márta
Gyógytornász, nyirokmasszőr

Több mint 5 éve dolgozom gyógytornászként, ez idő alatt főleg mozgásszervi panaszokkal, neurológiai problémákkal és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba, de nem áll tőlem távol a sport sérülések rehabilitációja sem.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem , éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra ( aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás ( mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség , hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy a gyógytorna után találja meg azt a sportot amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni.