Néhány hasznos tudnivaló

Időpont foglalás:

Amennyiben keres és nem tud elérni a mobiltelefonomon, valószínűleg dolgozom, ezért vissza fogom hívni minden esetben. Lehetősége van online időpontot foglalni, a kapcsolat menüpont alatt található a link, ahova kattintva láthatja, melyek a szabad időpontok. Ha online foglal, a rendszer automatikusan fog küldeni figyelmeztető SMS-t az időpont előtt, hogy ne felejtse el.

Lemondás:

Ha bármi közbe jönne, kérem, ha tudja, 24 órával a lefoglalt időpont előtt jelezze elérhetőségeim bármelyikén. Köszönöm a megértést.

Egészségügyi feltételek:

Ha valamilyen egészségügyi problémája van, feltétlenül jelezze már a bejelentkezéskor, mert elképzelhető, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott az Ön egészsége érdekében. Amennyiben bőrbetegsége van, vagy a szervezetében bárhol gyulladás van, illetve betegsége az kontraindikációk közé sorolható, csak teljes gyógyulása utána masszíroztasson.

Evés és ivás a kezelések előtt:

Ajánlott kezelést megelőző legalább egy órában már ne egyen és igyon. A kezelés előtt 2 órával, és a kezelés után, azonban érdemes több folyadékot fogyasztania, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés könnyebb a test számára.

Nyugalom feltételei:

A nyugalom és az ellazulás érdekében kérem, halkítsa le mobiltelefonját a kezelés idejére.