Nano masszázs ÚJ !!!

A nano masszázs egy speciális mélyen sejt szinten ható masszázs. A nano masszázst végző kezelő nagyon aprólékosan dolgozza át az izomrendszert ezért mozgásszervi problémáknál is nagy hatásokkal lehet alkalmazni. A terapeuta rendszerint lassú, ám apró erőteljes mozdulatokkal masszíroz, és javítja a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, illetve segíti a sérülésből való felépülést.

A fájó izomcsomók  idegvégződéseket irritálnak, akadályozhatja a vér oxigén dús áramlását és tápanyag felszívódását a testben, nano masszázzsal hatást gyakorolunk az izomcsomókra, amik az idegvégződéseket irritálják és megszüntetjük őket. A nano masszázst lábon alkalmazva nyirok masszázshoz hasonló hatásokról számoltak be kezelést igénybe vevők ezért akinek nyirok jellegű masszázsra van szüksége kiváló döntés. Méregteleníti a szervezetet, csökkenti az idegi feszültséget, és élénkíti a vegetatív idegrendszert.

A nano kezelések célja a felborult egyensúly helyreállítása és a test öngyógyító erejének beindítása.

A nano masszázs erősségét mindig egyénileg állítjuk be. Az első masszázzsal a terapeuta feltérképezi az izomrendszer állapotát és az egyéni fájdalom határokat, hogy mindig tűrőképességen belül tudjon dolgozni.

A nano masszázst önre szabjuk ezt segíti a masszázs előtti állapot felmérés és kezelési terv készítés.

Terápiás használata növeli a sejt szintű vitalitást. A masszázs mellett nagyon fontos a megfelelő étrend bevezetése.

A nano masszázst Voltig Tamás (gyógymasszőr, kinesio tape terapeuta és nano masszázs terapeuta és oktató ) fejlesztette ki és oktatja ezért kizárólag a Voltig MED által kiállított érvényes engedéllyel rendelkező kezelő végezheti.