Mobil személyi edzés

Ratkai Dávid vagyok IFBB szakedző. 15 éve végzek súlyzós és saját testsúlyos edzést, amiben hatalmas sikereket értem el a saját illetve mások testén.

Rádöbbentem, hogy a klasszikus konditermes edzést rengetegen nem szeretik bizonyos okok miatt. Mint pl. időigényes, hagyományos munkaidő előtt és után mindenhol teltház van, amitől még több időbe kerül, mert mindenhol várni kell a gépekre,a zsúfolt öltözőkre és a higiéniára nem is térnék ki külön. Ezeket kiküszöbölve úgy döntöttem mivel szeretem a változatosságot, hogy mobil edző leszek.

Egyre több ember számára fontos az, hogy milyen edzőt választ maga mellé, hiszen a minőség, igényesség, hitelesség mindennél fontosabb. Egy rosszul megtanított gyakorlat negatív hatással lehet egész életünkre. A jól kivitelezett, és megtanult edzés élettanilag millió építő hatással bír. Ezt szeretném minél több embernek megtanítani! Ez egy életforma, amit ha folyamatosan végzünk, sokkal több lesz az energiánk, kitartóbbak leszünk az élet minden területén, megelőzzük a szélsőséges csontritkulást, izomsorvadást, és erősödik immunrendszerünk. Bővebben olvasható ez a rész az „Edzés előnyei” írásomban.