Leszokás a dohányzásról

 Egy másik talán még nem látott szemszögből!

<img class=”aligncenter size-full wp-image-201″ src=”http://voltig is there a generic for cialis.hu/wp-content/uploads/2015/04/dohanyzas.jpg” alt=”szokj le a dohányzásról!” width=”150″ height=”150″ srcset=”https://voltig.hu/wp-content/uploads/2015/04/dohanyzas.jpg 150w, https://voltig.hu/wp-content/uploads/2015/04/dohanyzas-75×75.jpg 75w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />

Egy újabb érv, hogy miért ne dohányozz! Érdemes átgondolnod ez nem volt a híradóban! MÉG ! ?

Ne költs többet egy hónapban mint amennyit cigire költenél ugyan ezt a pénzt költsd masszázsra körülbelül havonta 3 szor lehetsz részese masszázsnak de inkább számoljunk utánna.

Mostanra a cigaretta ára elérte az 1000 ft/ doboz árat amit 20 napos munkahéttel napi egy doboz elfogyasztása esetén havonta  20 000 Ft-ot  költünk.

Számolj utána mindenképpen te mennyit fordítasz erre a célra !

9 000 Ft-os  átlag masszázs árral számolva ez így 2,3 db masszázs/ hónap ami azt jelenti hogy szerényen számolva 2 hetente jön hozzád masszőr ami szerintem elég jól hangzik

MIÉRT JÓ EZ NEKED MÉG?

Nem rontod az egészségügyi állapotod hanem javítod!

Nem költesz egy forinttal sem többet még is jobban érzed magad!

Bőröd fiatalodik és nem öregszik tovább.

Nem kell lemenned a boltba sorban állnod cigiért mert az egészség házhoz megy!

Nem kell mást tenned mint letenni  a cigis dobozt és felvenni a telefont és tárcsázni a +36 70 618 09 07-es számot és időpontot foglalni.

Ezek mellett energikusabb vagy jobban megy a  nap, könnyebben oldod meg a feladataid és csak annyit tettél, hogy a cigis dobozodat masszőrre cserélted.

Azt mondják a dohányzásról a legkönnyebb leszokni valakinek már 22 szer sikerült és azt is szokták mondani, hogy  egyik napról a másikra lehet abba hagyni. Tedd ezt és költsd a kényelmedre, a testedre.

A stressz jelen van, mindannyiunk életében.

Válaszd a stressz oldásnak ezt a módszerét nem fogod megbánni.