Jognyilatkozat

A honlap célja Voltig MED Kft szolgáltatásainak értékesítése online. A termékeknél megjelenített képek illusztrációk, ezért a valóságtól eltérhetnek.

Az oldalon található tartalmak (írások, cikkek, szövegek) a Szolgáltató szellemi tulajdona, ezeket részben vagy egészben idézni – továbbá bármilyen módon módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni – kizárólag a szerző írásos beleegyezésével lehet. A hozzájárulás előzetes írásos engedélyhez kötött, aminek megvonásához a szerző a későbbiekben is fenntartja a jogot.

A Honlapon található tartalomról csak linkelt hivatkozással lehet információkat felhasználni az interneten, a következő feltételek betartása mellett:

  • Jól látható módon, link formájában meg kell jelölni a forrást. A linknek az adott tartalmi elemre kell mutatnia.
  • A www.voltig.hu fő, vagy aloldalainak más weboldalba történő beágyazása (például frame-ek segítségével) nem engedélyezett.
  • A linkelő honlap nem keltheti azt a benyomást, hogy a www.voltig.hu,  vagy a Szolgáltató támogatja az adott oldalon kínált szolgáltatás, vagy termék igénybevételét, vagy megvásárlását, kivéve, ha erről a Szolgáltatóval, mint szerződő féllel kötött írásbeli szerződés másképpen rendelkezik.
  • A linkelő honlap nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a www.voltig.hu, illetve a Szolgáltató és a linkelő honlap fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a Szolgáltató egyéb szolgáltatásairól.
  • A linkelő honlap nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat.
  • A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a honlapra mutató link azonnali eltávolíttatására, ha az oldal üzemeltetője azt felszólítás ellenére sem távolítja el, továbbá jogosult arra is, hogy a jogsértéssel összefüggő és felmerült kárának megtérítését követelje.