GERINCKORREKCIÓ MASSZÁZZSAL

Masszázzsal az alábbi tünetekkel fordultak hozzám sikeresen: gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, lúdtalp, láb zsibbadás, lábra sugárzó fájdalom, derékfájás, hátfájás, vállfájdalom, migrén, fejfájás, szédülés, kéz vagy ujj zsibbadás.

Úgy készüljön, hogy feszélyezettség nélkül derékig le tudjon vetkőzni, és a gerinc látható legyen (a hölgyeken melltartó legyen, ne body vagy egybe ruha).
Az eddigi leleteit – főleg a röntgen, a CT, vagy MRI felvételeket. ( általában nem szokták kiadni egyéb indokok alapján, de a jog szerint: “minden lelet a beteg tulajdona, azt számára kérés nélkül ki kell szolgáltatni”)

Az első kezelések az állapotfelméréssel együtt, általában 45 percig tartanak, de bizonyos esetekben ez kitolódhat. A szükséges utókezelések időtartama is 45-60 perc.
Jelentős javulást, sőt a tünetek nagymértékű enyhülését már az első kezelés után tapasztalhatunk, de sajnos vannak komolyabb, súlyosabb esetek, ahol már több kezelésre van szükség. A várt eredmények legtöbb esetben még hamarabb mutatkoznak, szorgalmas, és rendszeres, néhány perces otthonra javasolt gyógytornával.

hatfajas_nagy

Ellenjavallat:

Nem alkalmazható:

-köldök illetve lágyéksérv, előrehaladott rákos megbetegedés, fertőző betegségek, súlyos fokú csontritkulás, lázas állapot, heveny bel-szervi vagy bőrbetegség, kiugróan magas vérnyomás előfordulása esetén!

A kezelést csak megfelelő gyakorlattal és szakképesítéssel rendelkező fél végezheti.